В "днр" вперше за 8 років стали повідомляти про вибухи в місті, та довели, що стріляють з цього ж міста.

Сепари вже самі переконуються в тому, що пушилін (читай путін) сам бомбить Донбас. На відео, яке потрапило у мережу показали, що вистріли і вибухи відбуваються одразу, що говорить про те, що стріляють у цьому ж місті. Відеофіксацію розмістили мешканці "днр" у телеграм-каналі.

На відео чути, що вистріли відбуваються зовсім близько, і вибухи, прильоти - теж досить близько.

"Ну от стріляють тут, і вибухає тут. Хто по новинах говорить, що це хтось інший стріляє? Чути - вистріл був тут, приліт в цьому ж місті. Ось прогримів вистріл, зараз через пару секунд прилетить. Це центр міста. Судячи з усього стріляють по місту", - коментйує те, що відбувається місцевий мешканець.

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Керманичу квазіреспублікою пушиліну, як і путіну плювати на людей Донбасу, його завдання виконувати накази кремля і силою проводити мобілізацію. У пабліках теж пишуть, що "пушилін бомбить сам себе".

"Я розумію, що на війні всі методи хороші, але всьому є межа. пушилін, досить бомбити самих себе. Так Донбас сильніше не стане", - пишуть у пабліку.

Також зазначають, що бомби полетіли через відмову мешканців "днр" мобілізовуватися.

"Брати росіяни. Ви знаєте, що солдати днр зараз масово відмовляються брати участь у воєнних діях через низку причин. Місцева влада вирішила "стимулювати" місцеве населення через обстріли днр, переводячи стрілки на ЗСУ. Місцеве населення не ідіоти, все бачать та розуміють..."

Нагадаємо, раніше українкам розповіли, за яких умов може початися обов'язкова мобілізація жінок.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Руслан став легендою Бучі після перемоги над окупантами, врятував безліч життів, і вже розмірковує про плани після перемоги.

Також "Знай.ua" писав, що США дали відсіч нахабному шантажу російської влади, можуть і не сподіватися.