Продовжуємо розповідати про героїв, які обороняють українські землі від російської нечисті. Завдяки їхнім зусиллям були врятовані десятки городян, а також звільнені наші території.

Про це стало відомо завдяки новому інтерв'ю Руслана для Військового телебачення України. Чоловіка називають легендою Бучі, адже він зіграв не останню роль у звільненні передмістя столиці.

До війни працював на знищеному підприємстві, яке займалося перевезеннями запчастин по всій країні.

24 лютого, незважаючи на початок бойових дій, він все ж прийшов на роботу. Він своїми очима побачив картину, як з боку Мощуна почали летіти вертольоти.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Проїжджаючи вулицями Бучі він бачив, як люди лежать у розстріляних машинах. Росіянам абсолютно було плювати на їх життя, і вони створили на цих землях геноцид.

Військовий Руслан, фото: скріншот з відео
Військовий Руслан, фото: скріншот з відео

"На кожному з їхніх бійців якесь наше спорядження від загиблих військових, яке вони підбирали. У перші дні у мене було таке враження, що вони хоча не так Україну знищити, як Росію. Провізії немає, медицини немає. Один епізод, коли вони через ланцюжок один одного перестріляли. Кадирівці мультики знімають, ходять там" - розповідає Руслан про війська окупантів.

Після війни він збирається допомагати у відновленні України. Буде обов'язково ще краще, ніж було, і сумнівів Ви цьому не повинно бути ні у кого.

Військовий Руслан, фото: скріншот з відео
Військовий Руслан, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що Творчий захисник Сергій зізнався, кого мріє намалювати після перемоги України

Раніше повідомлялося, що Київ обстріляли з Каспійського моря, ракета ледь не спровокувала витік радіації на Південноукраїнській АЕС

Також, Українець мріє дожити до дня, коли Росія розпадеться на частини: разом з побратимами робить для цього все