Російські окупанти поступово починають усвідомлювати, що влада їх просто кинула. Мати одного з них розповіла синові про кошмари мобілізації.

Про це стало відомо завдяки новому перехопленню розмови загарбників, і опублікували їх на сторінках Головного управління розвідки Міністерства оборони України в соціальних мережах.

Російська влада продовжує смішні спроби заповнити свої шалені втрати, які вони зазнали у війні проти України. Вони все ще вірять в те, що "гарматне м'ясо" зможе побороти Збройні Сили України. При цьому, у самих окупантів абсолютно немає переможного настрою вже. Вони думають тільки про те, як можна швидше повернутися додому, а головне - живим.

Брати в руки зброю і ризикувати життям хоче все менше росіян, тому обіцяної ротації, яку обіцяли ще 23 Травня, поки що не передбачається.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Російські окупанти, фото: скріншот з відео
Російські окупанти, фото: скріншот з відео

"Людей не набрали. Інвалідам сказали 13 числа – вони придатні всі. Поставили, щоб вони всі в розташуванні частини були. Там від 15-ї бригади від знаходяться на дислокації пацанів 20% живих залишилося і повно зниклих безвісти. Загалом-страшно все. Віз 31-ї бригади 100 чоловік залишилося " - розповідає мати загарбника.

Але, при цьому вони все ще намагаються захопити чужі території, а влада регулярно говорить про те, що все йде за планом, а втрат і зовсім у них немає.

Російські окупанти, фото: скріншот з відео
Російські окупанти, фото: скріншот з відео

Зараз регулярно по території країни-агресора поширюють чутки про те, що російські офіцери самі здають своїх солдатів, і навіть посилають їх на вірну смерть. Багато саботують накази, і тікають з війни, або ж здаються в полон до українців.

Нагадаємо, що екс-службовець Росії "анонсував" ЗСУ в Москві після провалу рашистів в Україні

Раніше повідомлялося, що Володимир Зеленський зробив те, на що ніколи не вирішиться" бункерний " Путін

Також, в Україну відправили тезку президента Словаччини, яку так бояться росіяни