У разі, якщо Україна здасть Росії свої території, весь світ може зіткнутися з жахливими наслідками. Чому світовим лідерам варто відмовитися від такої риторики.

Таку думку висловив екс-міністр оборони України Андрій Загороднюк виданню Тһе Guardian.

Ніхто не хоче, щоб війна тягнулася якомога довше, адже це невигідно. Але при цьому, ніяких поступок і компромісів на користь Росії, які невигідні Україні, бути не повинно. Напали на нашу країну, а не ми, тому українці будуть змушені боротися до останнього.

Генрі Кіссінджер, фото: вільне джерело
Генрі Кіссінджер, фото: вільне джерело

"Звичайно, ми не хочемо, щоб війна тривала довше, ніж необхідно, але ми не будемо вплутуватися в дурну угоду, яка тільки погіршить ситуацію", - сказав він.

Популярні новини зараз
Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Серед тих, хто радив у такий спосіб домовитися з Росією не тільки французький лідер Еммануель Макрон, а й колишній держсекретар США Генрі Кіссінджер, який запропонував поступитися частиною територій України в обмін на припинення війни.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Такі поступки тільки зміцнять ворога, але ніяк не покладуть край війні. Більш того, це може позначати початок Третьої світової через кілька років, коли російські окупанти зміцнять свої сили.

"Його втручання було огидним, і як для відомого стратега він виявився вражаюче недалекоглядним".

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Україна буде боротися з ворогами до тих пір, поки вони не покинуть наші землі раз і назавжди, а якщо західні партнери хочуть допомогти, то можуть активніше відправляти важке озброєння для ЗСУ.

Зруйновані міста в Україні. Фото: Telegram
Зруйновані міста в Україні. Фото: Telegram

Нагадаємо, що Володимир Зеленський зробив те, на що ніколи не наважиться "бункерний" Путін

Раніше повідомлялося, що в Україну відправили тезку президента Словаччини, яку так бояться росіяни: технічні характеристики вражають

Також, у добровольця з Південної Кореї можуть відібрати громадянство за захист України