Бійці територіальної оборони наздогнали та знищили російській танк

Про це повідомляє радник Міністра внутрішніх справ Антон Геращенко в Telegram-каналі Pravda Gerashchenko

Ворожий танк. Фото: скрин відео

За його інформацією, на Харківщині в районі Старий Салтів силами територіальної оборони спалили російській танк Т90М. Вдалося це зробити за допомогою шведської ракети Карл Густав, яку надала Канада. Екіпаж окупантів згорів разом з танком.

"Саме цей танк та цей екіпаж розстріляли колону із мирними жителями, які хотіли евакуюватися із села. Було вбито понад 10 людей, серед яких — дитина. Ще одна дитина з мамою перебувають у реанімації", - розповідають військові.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Як розповіли військові, екіпаж цього банку називали "біатлоністами" в переносному значенні. Бій був досить важкий, на жаль є втрати з української сторони, проте ворог добряче отримав від наших хлопців, каже військовий. А також він подякував за шведські ракети Карл Густав.

Нагадаємо, російські окупанти остаточно втратили людську подобу, не шкодують навіть домашніх улюбленців: "Їсти нічого".

До слова, СБУ затримала злочинне угруповання в Києві та Чернігові: щомісяця відправляли окупантам 3 мільйони за продаж наркотиків.

Раніше ми писали, що американець покинув сонячну Каліфорнію заради окопу в Україні: продовжуватиме боротися проти окупантів.