Стало відомо про те, що була затримана банда, яка передавала окупантам розвіддані і доходи від наркобізнесу. Перші подробиці.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Служби безпеки України. Був опублікований ролик, в якому детально розповіли про цю махінацію.

Була проведена масштабна спецоперація в Києві та Чернігові. Під час неї співробітники правоохоронних органів викрили міжнародне угруповання, яке продавало в Україні заборонені речовини, після чого відправляли виручені кошти в Росію. Більше трьох мільйонів гривень щомісяця.

"Грошові кошти виводили через російську біржу криптовалют, а їх кінцеві одержувачі – особи, підконтрольні представникам спецслужб країни-агресора", – розповіли в Службі безпеки України.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У складі банди була ціла мережа наркодилерів, які збирали дані про переміщення українських військ, тим самим вони допомагали окупантам.

СБУ, фото: Facebook
СБУ, фото: Facebook

20 осіб продавали речовини за допомогою Telegram-каналів на території Київської, Чернігівської, а також Сумської областей.

Наразі вирішують питання про повідомлення їм про підозру та обрання запобіжного заходу. Невідкладні слідчо-оперативні дії тривають. СБУ продовжує робити все, щоб побороти колаборантів.

Нагадаємо, що Ангела Меркель вперше з 24 лютого вирішила подати голос і навіть не заступилася за свого друга Путіна

Раніше повідомлялося, що в російській техніці знову знайшли Французькі комплектуючі: продовжують допомагати агресору вбивати українців

Також, Німеччина замість поставки сучасних БМП Marder, хоче надати Україні мотлох 30-річної давності