Після широкомасштабного вторгнення росії в Україну, у багатьох українців відкрилися очі на те, чим живуть росіяни, і що вони абсолютно на нас не схожі. Ще один доказ — переписка, яку викрила СБУ.

У ній йдеться, що через проблеми з постачанням їжі солдати почали харчуватися знову собаками. У пабліку СБУ показали уривок переписки росіян:

"Все х*ево. Нас укри е*ут, як молодих. Собак їмо, їсти нічого. Сьогодні йорка їли. Йоркширського тер'єра",

- розповідає один іншому росіянин.

Переписка окупанта, СБУ. Фото: Telegram
Переписка окупанта, СБУ. Фото: Telegram

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Загарбник написав своєму знайомому, який розташувався на тимчасово окупованій території Херсонщини. За словами загарбника, у них немає харчів, тому що в армії відсутня логістика, і продукти "просто не можуть доставити".

Переписка окупанта, СБУ. Фото: Telegram
Переписка окупанта, СБУ. Фото: Telegram

Це різко контрастує з "переможною" картинкою, яку транслюють на російському телебаченні. Тож на здивовану ремарку друга, що у них ЗМІ "малюють лише перемоги", відповідає просто: "Нехай сюди йдуть та малюють".

Переписка окупанта, СБУ. Фото: Telegram
Переписка окупанта, СБУ. Фото: Telegram

Щоб розжитися продуктами, російський окупант просить знайомого позичити грошей, щоб зробити закупи у Херсоні, де "ходить" рубль. Проте їх не так легко намалювати, як перемоги в телевізорі.

Нагадаємо, раніше ми писали, що головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний розповів про складну ситуацію в Луганській області.

Як повідомляв портал "Знай.ua", пропагандист Володимир Соловйов знову почав день з погроз ядерною зброєю.

Також "Знай.ua" писав, що українка на візочку розповіла, як окупанти прозвали її "бабою на Мерседесі"