Відомого російського економіста та політика, який навесні пішов у відставку за власним бажанням та поїхав з Росії, помітили на Кіпрі

Фотографію у Facebook опублікував журналіст телеканалу "Дождь" Михайло Козирєв.

Анатолій Чубайс. Фото: скрин відео

66-річного відомого політика, економіста, який втік з Росії, помітили в одному з супермаркетів Кіпру. Він стояв з пустим возиком біля прилавків з товарами в одному з супермаркетів. Подія сталася на початку червня.

"Анатолий Чубайс в супермаркете. Лимасол, Кипр. Июнь 2022", - підписав фото Михайло.
.

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Як повідомляє видання ВВС, Анатолій Чубайс залишив посаду спецпредставника президента з питань сталого розвитку та виїхав з Росії. Зокрема, вони зазначають, що таке звільнення було пов'язано з незгодою політика з вторгненням в Україну, хоча відкрито він не критикував.

Попри те, що Чубайс не відповідає журналістам на дзвінки, двоє його знайомих розповіли РБК, що Чубайс разом із дружиною Авдотьєю Смірновою поїхав до Стамбула. А на початку червня його побачили на Кіпрі.

У коментарях до публікації російській блогер Рустем Адагамов пошуткував у коментарі до фото:

"Встретить Чубайса с пустой тележкой — плохая примета", - написав він.

Коментар. Фото: скрин facebook.com/misha.kozyrev

Нагадаємо, російські окупанти завдали збитків Чорнобильській АЕС на 135 мільйонів: з радіацією захопили ще й комп'ютери.

До слова, російські загарбники проговорилися про вбивства українських полонених, сталінські репресії в 21 столітті: "Допитали і застрелили".

Нагадаємо, СБУ затримала злочинне угруповання в Києві та Чернігові: щомісяця відправляли окупантам 3 мільйони за продаж наркотиків.