Стало відомо про те, що російські окупанти без докорів сумління застрелюють українських полонених. Ще один доказ звірячої поведінки загарбників.

Опублікували перехоплену розмову на офіційному акаунті Головного управління розвідки Міністерства оборони України в соціальних мережах.

У записі пішла мова про взятого в полон українського танкіста, якого російські окупанти застрелили після допиту. Все тому що, як вони самі відзначили, одного-двох в живих не залишають.

"Одного в полон взяли танкіста. Потім допитали нах * й і застрелили " - розповідають вони. Ще один доказ того, що російські загарбники порушують всі закони війни, і ставляться нелюдяно до українців.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Товариш далі запитав у нього, що взагалі відбувається на війні, чи сильно страшно.

"Та бл*ть сильно тут не розкажеш. Так, нещодавно тут цирк був нах*й. П*зда, шо тут не бачив... Ноги, руки там ... пів тіла. Сидиш, і просто над тобою міни, свист бл*ть ... Тут вони вирішили топити нас, так їх роз***ли нах*й" - відповів окупант.

Російський окупант. Фото: Telegram
Російський окупант. Фото: Telegram

ЗСУ продовжують обстрілювати позиції росіян, і роблять все можливе для того, щоб якомога швидше вигнати їх з наших земель. Ось, наприклад, з 24 лютого, коли почався повномасштабний наступ, було ліквідовано практично 31000 загарбників. Це більше набагато, ніж за 9 років війни в Афганістані. Сама ж влада при цьому говорить, що втрат немає.

Нагадаємо, що гвинтівки, протикорабельні ракети і боєприпаси - Швеція надасть Україні зброю, щоб зупинити агресора

Раніше повідомлялося, що в Сєвєродонецьку захисники успішно проводять операції і беруть полонених

Також, російські окупанти створили другу фільтраційну в'язницю в Маріуполі