Зброю, яку надішлють найближчим часом Україні нададуть не востаннє, нові постачання обговорені та готуватимуться до узгодження.

Про це глава ОП повідомив після телефонної розмови з представниками США. За словами Єрмака, він разом з головкомом ЗСУ Залужним обговорили з Головою Комітету начштабів генералом Марком Міллі новий пакет військової допомоги США для України.

Єрмак, Залужний, Блінкен та Міллі. Фото: Telegram
Єрмак, Залужний, Блінкен та Міллі. Фото: Telegram

"Вчора разом з Головнокомандувачем Збройних Сил України Валерієм Залужним провели телефонну розмову з радником Президента США з питань національної безпеки Джейкобом Салліваном та головою Об'єднаного комітету начальників штабів генералом Марком Міллі".

Зазначається, що був обговорений новий пакет військової допомоги США для України, який включає РСЗВ HIMARS та боєприпаси, гелікоптери Мі-17, ракети Javelin, тактичні машини, РЛС та інші боєприпаси.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Глава адміністрації ОП підкреслив, що це не остання допомога США. Актуальні потреби української армії озвучені та надані на розгляд представникам США.

"Можу сказати, що ми обговорили і майбутні сюрпризи, які точно не сподобаються ворогові",

- заявив він.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Німеччина замість поставки сучасних БМП Marder, хоче надати Україні мотлох 30-річної давнини.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Віталій Кім включив Арестовича, і розповів, коли жителі зможуть повернутися додому.

Також "Знай.ua" писав, що російський депутат запропонував брати в полон західних чиновників, що допомагають Україні.