Глава Миколаївської обласної Військової адміністрації Віталій Кім знову радує українців своїми зверненнями до народу, і дав відповідь на головні питання.

Про це він розповів у своєму відеозверненні, яке опубліковано в Telegram-каналi. Там чоловік регулярно сповіщає місцевих жителів про актуальну ситуацію на фронті.

На даний момент, за словами глави ОВА ситуація контролюється, але, через постійні обстріли залишається небезпечною. Повертатися в місто поки що рано, але, до цього питання обіцяють повернутися через 2-3 тижні.

"У нас продовжують посилюватися обстріли, хоч місто і оживає. Тому ті, хто має можливість, потерпіть ще два-три тижні з поверненням. Потім ще раз обговоримо це питання", - закликав Віталій Кім.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На щастя, бійцям Збройних сил України вдалося зупинити наступ на Миколаїв, і окупанти почали відступати.

Віталій Кім. Фото: Facebook
Віталій Кім. Фото: Facebook

Так як загарбники бояться контрнаступу, він підривають все підряд відходячи від позицій, адже бояться прориву ЗСУ. А нам нічого не страшно, тому незабаром росіянам доведеться покинути наші землі раз і назавжди.

"Сьогодні День захисту дітей, зазвичай ми святкували цей день всі разом. А цього року підлі рашисти вкрали три місяці у наших дітей " - нагадав Віталій Кім українцям. Всі вкрай сподіваються, що це літо все змінить в кращу сторону, і ми почуємо таке довгоочікуване слово "перемога".

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що російські окупанти напали на Україну 24 лютого, більше 3 місяців тому. Саме стільки часу жителі живуть з побоюванням, що їхньому життю загрожує небезпека. Більше 10 мільйонів людей покинули свій будинок, і почали шукати місце, де зможу захистити своїх дітей і себе.

Російські окупанти, фото: скріншот з відео
Російські окупанти, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що Путін поставив політичну мету повне захоплення Донбасу: ЗСУ готові битися з окупантами до останнього

Раніше повідомлялося, що експерт пояснив, як деблокувати Чорне море без кораблів НАТО не обійтися

Також, в МВС придумали, як дозволити виїзд чоловікам призовного віку закордон