Головний російський пропагандист Володимир Соловйов не може жодного дня прожити без загрози ядерною зброєю. Цього разу пригрозив американському президенту.

Сталося це під час ефіру його чергового шоу, яке спрямоване на те, щоб "запудрити" мозок жителям Росії.

Цього разу Володимир Соловйов вирішив залякати американського президента Джо Байдена через те, що він допомагає Україні побороти окупантів. Погрожувати пропагандист став своїм улюбленим засобом-ядерною зброєю. Вони так легко про це говорять, ніби у кожного з них вдома лежить по ядерній боєголовці, яку вони готові в будь-який момент спустити.

Володимир Соловйов, скріншот
Володимир Соловйов, скріншот

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Не так давно Джо Байден зазначав, що в США не бачать планів і готовності Російської Федерації використовувати ядерну зброю по Україні, і дружок Путіна йому відповів.

"Джо, а ми і не збираємося бахати по Україні ядерною тактичною зброєю. Якщо ми бахнемо, то стратегічним, і не по Україні зовсім. Тому, Джо, ти себе-то не заспокоюй", - погрожує пропагандист.

Джо Байден. Фото: скрін youtube
Джо Байден. Фото: скрін youtube

Щодня у них змінюється риторика стосовно того, через що вони напали на українські території, і куди може полетіти ядерна зброя.

На думку пропагандиста, якщо американці все ж передадуть Україні необхідну для перемоги над російськими окупантами зброю, то загарбники дадуть відповідь тактичним ядерним ударом. Загрози сипляться з їхніх вуст щодня, і причина одна - вони бояться, що їх армія програє, і якщо це станеться - вони втратять все.

Соловйов. Фото: Youtube
Соловйов. Фото: Youtube

Нагадаємо, що мобілізовані бойовики з"ДНР" скаржаться на погане ставлення росіян до них

Раніше повідомлялося, що дружок Путіна порівняв ЗСУ з фашистським вермахтом: пропаганда не залишила нічого від мозку

Також, Чому в рашистських танках вежа відлітає в "космос" після вибуху-навіть не приховують цього