З початку військових дій на території Украни вже пройшло більше двох місяців. За ці дні ми переконалися в силі і могутності української армії, дізналися про багатьох героїв.

І Україна довіку не забуде тих, хто захищав її незалежність, цілісність і свободу. Але це війна оголила також ще один нюанс. Всі ми бачили, які "чмоні" приходять до нас у складі армії рф: немає і натяку на ставність і героїзм. Зате наші українські військові дадуть фору найкрасивішим чоловікам світу.

українські військові
українські військові

Так хто ж став "крашами" українських жінок нарівні з Віталієм Кімом, Олексієм Арестовичем, Михайлом Подоляком і Володимиром Зеленським? Про те розповідається в сюжеті "Сніданок з 1+1".

Співачка Слава Камінська не витримала і виклала відео з одним з військовослужбовців України в свій профіль. Це відео облетіло всю Україну і його оригінал переглянули понад 400 тисяч разів.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Де ви його ховали?" - єдине питання всіх українок.

Український військовослужбовець, скріншот з відео
Український військовослужбовець Артур Тураєв, скріншот з відео

Це Артур Тураєв, йому 27 і ви не могли бачити його у фільмах або на обкладинках журналів, адже він професійний військовий. Служить у поліції, брав участь в АТО, а зараз захищає Україну в складі ЗСУ.

Українки дуже швидко нарекли його сучасним секс-символом. Але недоліки є і у нього, адже він не холостяк. Серце хлопця давно зайняте. Тобто дівчатка можуть тільки дивитися.

Артур Тураєв і його обраниця
Артур Тураєв і його обраниця

У бездонних очах другого українського "краша" мріють розчинитися багато дівчат. Євген Іващенко - офіцер Нацполіції та фітнес-тренер. З перших днів вторгнення цей Чернігівський богатир захищає нашу землю.

Євген Іващенко
Євген Іващенко

Чоловік давно займається спортом, тренувань він явно ніколи не пропускає. І ось його серце, на відміну від Артура, вільне. На фото і відео в соцмережах хлопець всіляко натякає, що готовий розпрощатися зі статусом холостяка і хоче бути батьком. Реалізовувати цю мрію в життя готовий одразу після перемоги.

Нагадаємо, що український льотчик, якого підбили окупанти, врятували сотні життів у останні секунди життя.

Раніше ми повідомляли, що по російському телебаченню показали пораненого британського бійця, воював на боці України.