Стало відомо про те, що російські окупанти поскаржилися на проблеми з продовольством. Доводиться навіть їсти собак.

Про це стало відомо завдяки новим опублікованим кадрам від Служби безпеки України. Вони виявили листування російського окупанта зі своїм товаришем, і опублікували її в соціальних мережах.

Через проблеми із забезпеченням російські окупанти почали вживати в їжу собак. Звучить дуже бридко, і в черговий раз доводить, як командування ставиться до своїх же людей.

"Все х*йово. Нас укри ї*уть, як молодих. Собак їмо, жерти нічого. Сьогодні йорка їли. Йоркширського тер'єра", - розповідає окупант.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Знаходиться він в Херсонській області, і їм не доставляють ніякого продовольства, так як військові зіткнулися з великими проблемами в логістиці. Є можливість купити за гроші їжу, однак, їх просто немає.

Перехоплення розмови, фото: скріншот
Перехоплення розмови, фото: скріншот

Він попросив свого бравого товариша, який знаходиться вдома з сім'єю, допомогти з грошима, але, той відмовив.

"Вибач, але на мілині, після відпустки. Ремонт робив. Правда сорян" - йдеться в повідомленні.

Перехоплення розмови, фото: скріншот
Перехоплення розмови, фото: скріншот

Російським окупантам обіцяли, що вони зуміють захопити українські території всього за кілька днів. Пропаганда прочищала мозок так, що готові "звільняти українців" були всі.

Перехоплення розмови, фото: скріншот
Перехоплення розмови, фото: скріншот

Зараз же, коли вони побачили, що рятувати нікого тут не потрібно, і люди до їх приходу жили мирне життя, приходить усвідомлення, і багато хто просто починають збігати.

Також їм обіцяли платити величезні гроші, але, і цього не сталося. Виплати затримуються, а також вони значно менше, ніж було запропоновано спочатку.

Нагадаємо, що Угорщина запевняє, що засуджує злочини Путіна не дивлячись на кривляння Орбана і дружбу з агресором

Раніше повідомлялося, що безкоштовне розмитнення закінчується? Уряд пропонує повернути митні збори і ПДВ на ввезення авто з-за кордону

Також, в МВС придумали, як дозволити виїзд чоловікам призовного віку закордон