Російські полковники обговорили військове вище керівництво Російської Федерації. Вважають їх некомпетентними в багатьох питаннях.

Про це стало відомо завдяки перехопленню розмови двох російських полковників, які вирішили обговорити своїх керівників. Опубліковано цей запис журналістами проекту "Схеми", а передали її представники одного з українських розвідорганів.

Перехоплення розмови, фото: скріншот
Перехоплення розмови, фото: скріншот

Датовано запис ще 14 квітня, і одним зі співрозмовників став російський полковник Максим Власов. Саме він керував ракетними дивізіонами при обстрілі Маріуполя в 2015 році, через що загинуло не менше 30 осіб. В українському розшуку він перебуває з 2018 року.

Співрозмовником став уродженець Вінницької області Віталій Ковтун, військовий медик у російській армії.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Перехоплення розмови, фото: скріншот
Перехоплення розмови, фото: скріншот

"Шойгу - це повністю некомпетентний профан, б***ь. Профан у своїй справі. Та це не його справа взагалі, б***ь. Просто шоумен, б***ь", - говорить Власов.

Його співрозмовник, зрадник України, повністю погодився з такими словами товариша, і додав трохи від себе:

"Шойгу — гон***ище, б***ь, контрактників немає — звичайно, звідки вони будуть, с*ка? Їм платили по 30 тисяч зарплату, б***ь-звідки їх набрати?".

Перехоплення розмови, фото: скріншот
Перехоплення розмови, фото: скріншот

Війну в Україні вони порівнюють з радянсько-фінською. Ситуація повністю повторюється, як за шаблоном. Російська армія несе щодня колосальні втрати.

Сергій Шойгу, фото: скріншот з відео
Сергій Шойгу, фото: скріншот з відео

Цікаво, як відреагує на такі заяви сам Сергій Шойгу, і можливо двох співрозмовників незабаром чекаю жорстокі репресії.

Нагадаємо, що Польща підставляє міцне плече, не зупиняється, і передає Україні сучасну зброю: плюс 18 самохідних гаубиць 155-мм калібру

Раніше повідомлялося, що український розвідник тренувався по 18 годин на день, щоб стати професіоналом

Також, війна не скасовує життя і любов: майже52 тисячі пар в Україні об'єднали свої життя за 90 днів російської агресії