У мережі викрили недавнє відео володимира путіна з Міністром оборони росії Сергієм Шойгу. Виявилося, що остання зустріч путіна і шойгу була змонтована, як і деякі відео опубліковані раніше.

Про це розповіли в популярній мережі ТікТок на сторінці "wax_hero".

Так, у четвер, 21 квітня, путін і шойгу нібито вперше за довгий час з'явилися на людях і навіть опублікували відео із зустрічі. Однак, якщо гарненько до нього придивитися, то стане зрозуміло, що вони були зняті в різних місцях, а путіна і Шойгу просто змонтували разом.

путин, скриншот
путин, скриншот

На деяких кадрах можна помітити, що коли путін рухає головою, то прапор росії, який стоїть на задньому плані теж рухається. А це свідчить про те, що відео було знято на хромайкері. Це технологія поєднання двох і більше зображень або кадрів в одній композиції.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

путин, скриншот
путин, скриншот

Судячи з цього можна констатувати, що путін як і раніше боїться виходити зі свого бункера і не з'являється на публіці.

володимир путін, фото: скріншот з відео
володимир путін, фото: скріншот з відео

Варто нагадати, що раніше відео, де путін нібито особистого спілкування зі співробітницями авіагалузі, виявилося фейком. Зустріч з численним жіночим колективом була знята за допомогою комп'ютерної графіки. Це стає очевидним при поглибленому аналізі відеоряду.

@wax_hero

Купіть йому вже нормальний хромакей😂🇺🇦💪#хромакей#фейк#путин#вова

♬ Здарова зае**л (prod. by Jett) - Kxtten & Kraii

Нагадавши, Шойгу знову збрехав Путіну про хід війни в Україні: заявив про взяття Маріуполя

Раніше Знай писав, у МВС запідозрили Путіна в черговому монтажі через близькість з Шойгу: "ніколи так близько..."

Також Знай повідомляв, Путін всю зустріч з Шойгу сидів, вчепившись у стіл - причини знайдені, йому боляче