На росії розробили патріотичні грудні імпланти "Росгрудь" з незвичним забарвленням.

У росії придумали силіконові імпланти для збільшення грудей в забарвленні "камуфляж" і "триколор". Називаються імпланти "Росгрудь".

Імпланти "росгрудь". Фото: Telegram
Імпланти "росгрудь". Фото: Telegram

У ролику пластичний хірург розповів, як отримати більше ніж патріотичне тату, або наліпку на автівку. Він вигадав для особливих шанувальниць батьківщини =- кольорові імпланти, з триколором та у захисних кольорах.

"Звичайно, це той самий імплант, наповнений силіконом. Але лише подивіться на покриття цих ексклюзивних моделей! Представлено два варіанти стилізації – російський триколор та класичний армійський камуфляж", – розпочав він презентацію.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Справжні патріотки, як каже лікар, оберуть ту модель, яка буде найближчою до серця в прямому і переносному сенсах. Це експериментальна модель імплантів, чиє унікальне покриття абсолютно безпечне, запевняє спец з "росгрудей".

Імпланти "росгрудь". Фото: Telegram
Імпланти "росгрудь". Фото: Telegram

У рекламі росіянка щаслива повідомити, що вона тепер ніколи не забуде російський прапор, адже він в неї вживлений. "росгрудь" дозволить мені почуватися патріоткою, навіть якщо на мені немає одягу.

Нагадаємо, раніше ми писали, що російське командування тримає в заручниках сім'ї окупантів: забороняють залишати країну, і маніпулюють.

Як повідомляв портал "Знай.ua", бої досягли максимальної інтенсивності, найважче на Сєвєродонецькому, Бахмутському та Курахівському напрямках.

Також "Знай.ua" писав, що жертв серед цивільного населення в десятки разів більше, ніж серед ЗСУ.