Від початку повномасштабної війни, яку розв'язала росія проти України окупанти показали своє справжнє лице, у розмовах з своїми рідними, які вдається перехоплювати розвідці.

Цього разу росіянин розповідає дружині, що після наступу, їхні окупаційні війська відчули шалений спротив та оборону ЗСУ. Перехоплену розмову ГУР оприлюднило в Youtube.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Окупант скаржиться, що йти в атаку надзвичайно важко, адже у лісі ЗСУ сидять в окопах та просто розстрілюють, коли загарбники йдуть у наступ.

"У місті простіше було. Там артилерія не так працює. А тут артилерія довбає. Тут носа не витягнеш на передовій".

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Після цього окупант хвалиться, що йому мають дати орден, але це його більше не надихає, найголовніше додому повернутися.

"Хто зі мною поїхав, перша партія, то 7 людей залишилося з 60. У нас кожного дня поранені. Кожного дня вбиті. Кожного дня когось затрьохсотило. Людей пачками звідси везуть. В атаку йти це просто страшно. У них (ЗСУ) там амбразури, у них бетоном все залито. У них окопи. Вони нас просто сидять і чекають. Вони нас просто розстрілюють".

Техніка окупантів, фото: скріншот з відео
Техніка окупантів, фото: скріншот з відео

Але все б нічого, якби платили нормально, як виявилося, вони щодня наступають, але офіційно ходили у наступ лише тричі. Тому грошей буде набагато менше. Також скаржиться, що платитимуть тим, хто вижив у доларах, адже валюта падає, а сума не змінюється.

Окупант констатує, що ставляться до них по скотськи:

"Я в піхоті служу. Ми просто витратний матеріал. Тут всім байдуже. Поранені лежать тижнями, яких треба терміново евакуювати".

Нагадаємо, раніше ми писали, що росіяни прощаються із загиблими в Україні "героями" в килимах, влада не може забезпечити навіть труною.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Лисичанську та його околицях бої не припиняються ні на хвилину від початку повномасштабного вторгнення рф.

Також "Знай.ua" писав, що підмога прийшла звідки не чекали, мобілізовані з "Л/ДНР" відкрили вогонь по солдатах рф.