Після широкомасштабного вторгнення в зоні розмежування де зупинились ворожі війська у 2014-му, почались жорстокі бої, вони тривають і досі, але ЗСУ дають відсіч ворогу.

У мережі з'явилися фотографії з Лисичанська та околиць, де ведуться бої впродовж всіх трьох місяців беззупинно. Кадри розмістили у телеграм-каналі Оперативний ЗСУ.

ЗСУ. Фото: Telegram
ЗСУ. Фото: Telegram

"І ця мужня та принципова боротьба – завдяки нашим захисникам, їхній хоробрості та самопожертві. Боремось. Стоїмо!", - йдеться у повідомленні.

Результати обстрілів. Фото: Telegram
Результати обстрілів. Фото: Telegram

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Луганщина це Україна, доводити це потрібно лише ворогам, адже мешканці цього регіону знають це й без нагадувань. 29 травня ЗСУ відкинули окупантів на два кілометри у напрямку Попасної на Луганщині.

Вибух. Фото: Telegram
Вибух. Фото: Telegram

За інформацією голови Луганської ОВА Сергія Гайдая, траса "Лисичанськ-Бахмут" прострілюється менше, та доставка гуманітарних вантажів можлива. Дорога стане безпечнішою для евакуації цивільних і поповнення ресурсів українських сил.

Сєвєродонецьк під контролем України. Ворог успіху не має, росіяни залишаються в готелі "Мир", углиб міста просунутися не можуть.

Нагадаємо, раніше ми писали, що глава МЗС Дмитро Кулеба розповів, як росія намагається змістити тему України на другий план.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у мережі підвели короткі підсумки бойових дій в Україні, зберігаємо розсудливість.

Також "Знай.ua" писав, що майже 52 тисячі пар в Україні об'єднали свої життя за 90 днів російської агресії.