Російські окупанти вже не гребують звірствами навіть на території рф. Так, в Бєлгородській області, де знаходиться перевалочний пункт загарбників, істотно збільшилася кількість заяв про зґвалтування. Про це стало відомо з розмови окупантів, яку вдалося перехопити СБУ.

У Білгородській області значно збільшилася заява про зґвалтування. Про це в розмові з чоловіком повідомила дружина російського окупанта, яка працює в правоохоронних органах. Вона зазначила, що все почалося після прибуття на ротацію російських військових з інших регіонів.

Російські окупанти, фото: скріншот з відео
Російські окупанти, фото: скріншот з відео

"У нас в прокуратурі стільки заявлено про зґвалтування... на території Валуйки, Уразово, Вейделівка", – сказала вона.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Жінка розповіла історію про дівчину, яка познайомилася з військовим і незабаром була зґвалтована п'ятнадцятьма солдатами. Варто зазначити, що раніше СБУ перехопила розмову жінки з чоловіком, який воює в Україні, яка закликала його ґвалтувати українок. Можна зробити один висновок-зло повертається.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, російський політолог розповів, чому Франція і Німеччина бояться перемоги для України: "Компромат еротичного і корупційного характеру".

Також наш портал інформував, волонтер Михайло Пуришев розповів, що залишилося від Маріуполя і жителів: "Люди бояться виходити, люди похилого віку вмирають в підвалах".

Крім того, наш портал інформував, Володимир Зеленський присоромив світових лідерів, і назвав головну умову припинення війни: "Заграють з Росією".