Бійці ЗСУ щодня докладають надлюдських зусиль для того, щоб вибити російських окупантів з української землі. Відео однієї з таких робіт по загарбниках, опублікувало Міністерство оборони України в соціальній мережі facebook.

В Україні вже четвертий місяць триває війна, розв'язана Росією. Весь цей час бійці ЗСУ чинять гідний опір загарбникам, які мріяли "взяти" Київ за три дні, але в підсумку від цієї затії відмовилися.

ЗСУ, фото: скріншот з відео
ЗСУ, фото: скріншот з відео

Так, в Міноборони показали одну з багатьох робіт ЗСУ по окупантам. Артилеристи завдали ряд ударів по російським загарбникам, які влаштували собі "лігво" в раніше житлових будинках. В результаті удару було знищено багато особового складу ЗС рф і техніки.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

"На одному з хуторів Гуляйпільщини воїни 45 окрема артилерійська бригада Збройних Сил України, аеророзвідка та Азов злагоджено завдали нищівного удару по "лігву" російських загарбників. Усунули велику кількість техніки і живої сили рашистів", - йдеться в повідомленні.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, російський політолог розповів, чому Франція і Німеччина бояться перемоги для України: "Компромат еротичного і корупційного характеру".

Також наш портал інформував, волонтер Михайло Пуришев розповів, що залишилося від Маріуполя і жителів: "Люди бояться виходити, люди похилого віку вмирають в підвалах".

Крім того, наш портал інформував, Володимир Зеленський присоромив світових лідерів, і назвав головну умову припинення війни: "Заграють з росією".