Український розвідник розповів свою історію. Він регулярно наполегливо навчався протягом багатьох років. Все заради того, щоб стати професіоналом, і працювати на благо своєї країни.

Його історію розповіли на офіційному акаунті регіонального управління Сил територіальної оборони "Південь" в соціальній мережі Facebook.

"Розвідник - це покликання - це на все життя - це те, до чого лежить душа і серце" - розповідає чоловік про свою професію. "Скіфу", як його прозвали побратими, всього 25 років. Родом він з Вінницької області, і зараз проходить службу в одному з підрозділів 120 бригади ТрО.

"Щоб стати розвідником потрібно багато і наполегливо тренуватися. Будні розвідника - це постійна робота над собою. Це і фізична підготовка, і військова топографія, і ще чимало предметів, що дозволяють розвідникам вижити і виконати поставлене перед ними завдання" - розповідає "Скіф".

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Не можна не відзначити того факту, що цей мужній воїн пройшов трирічну строкову службу в армії Ізраїлю. Там навчання і підготовка воїнів тривала по 18 годин на добу. Це допомогло йому виробити психологічну стійкість.

Український розвідник, фото: Facebook
Український розвідник, фото: Facebook

Цей досвід йому знадобився на батьківщині, в Україні. Завдяки своїм знанням він став справжнім професіоналом, і застосовує досвід проти російських окупантів.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Незважаючи на те, що у нього є громадянство Ізраїлю, і в будь-який момент може виїхати в безпечну країну, він вважає честю воювати за майбутнє своєї країни.

Нагадаємо, що кримський спікер Держдуми хоче позбавити своїх громадян іноземних мов

Раніше повідомляється, що бронетехніка, вантажівки і позашляховики: Литва готує Україні нову партію допомоги на 15,5 млн євро

Також, російські загарбники почали готувати третю лінію оборонина окупованих територіях: бояться озброєння від Заходу для ЗСУ