Росія в разі перемоги війни в Україні може почати третю світову війну. Цього не можна допустити ні в якому разі, Але Захід ніяк не усвідомлює масштабу проблеми.

Про це заявив в ефірі національного телемарафону радник голови офісу президента України Михайло Подоляк. Перемога росіян у цій війні призведе до нових наступів, але вже на територію Європи.

Михайло Подоляк. Фото: Youtube
Михайло Подоляк. Фото: Youtube

Європа це незабаром зрозуміє, але головне, щоб не було занадто пізно. Саме тоді і прискоряться поставки західного озброєння, коли світові лідери зрозуміють "ключову квінтесенцію" цієї війни.

"Вона дуже проста. Якщо Росія не програє, то шовінізм Російський, реваншизм буде тільки набухати, буде ставати більш масштабним. І війна-Третя світова, якої вони так бояться – точно буде", - пояснив цю квінтесенцію Подоляк.

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Україна принизила "другу армію в світі", і показала, що насправді це" якийсь набрід " у військовій формі. Через це зростає ненависть росіян до нас, і вони будуть намагатися постійно помститися.

Крім того, в офісі президента зазначили, що росіяни почали використовувати проти України та її громадян найважчу неядерну зброю.

"На відео-робота російської вогнеметної системи "Солнцепек". Деякі партнери сумніваються, чи давати необхідну зброю, боячись ескалації. Ескалації?! РФ вже застосовує найважчу неядерну зброю проти українців, змушуючи людей горіти живцем. Може, пора дати відповідь нелюдям і передати Україні РСЗВ?"- написав Михайло Подоляк на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter.

Нагадаємо, що в США поговорили з офіційним Києвом про обмеження на використання зброї: бояться провокацій росіян

Раніше повідомлялося, що українські котики за допомогою ПТРК Javelin відмінно підсмажили ворожий танк-дивитися можна вічно

Також, російські окупанти проговорилися про спробу вбивства співробітника Запорізької АЕС