Стало відомо про те, що в так званій "Донецькій Народній Республіці" закликали практично всіх чоловіків. Тепер це "Жіноча Народна Республіка".

Про це стало відомо після чергового допиту полоненого окупанта, який був опублікований на офіційному акаунті Служби безпеки України.

За словами чоловіка, зараз в псевдореспубліці практично не залишилося чоловіків, так як їх усіх призвали на війну проти України. Тепер, там залишилися тільки жінки.

"Нам не до політики, ми робочі люди, працювали... а нас закликали практично 100% чоловічого населення! Знаєте, як зараз "ДНР" обзивають? "ЖНР"! Там чоловіків практично не залишилося", - каже полонений.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

На сьогоднішній день він вкрай радий, що потрапив у полон, адже це врятувало йому життя. Воювати він не хотів, але за них все вирішила нинішня влада.

Він ніколи не відчував себе частиною російської армії, так як вони вкрай погано ставляться до мобілізованих з таких республік.

Полонені окупанти. Фото: скрін youtube
Полонені окупанти. Фото: скрін youtube

"Нас кинули в Стеблянці без зв'язку, без нічого. Командування у нас, я б не сказав, що було сильно коректне. Саме командир батальйону практично постійно був у нетверезому стані", - зазначив затриманий.

Якщо їм щось не подобалося, то командування просто стріляло їм під ноги. Ось таке ставлення у росіян до людей.

Нагадаємо, що українські котики за допомогою ПТРК Javelin відмінно підсмажили ворожий танк-дивитися можна вічно

Раніше повідомлялося, що бійці ЗСУ знищили Російський блокпост разом з окупантами на трасі Лисичанськ-Бахмут: вже почали закріплюватися

Також, Кадиров вирішив з Тікток-загоном напасти на Польщу, забув, що це вже НАТО.