Шестеро російських солдатів, які утримуються в якості військовополонених, заявили, що "Путін чокнутий", і просили в українців вибачення за те, що вони прийшли на вторгнення.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Шестеро полонених російських військовослужбовців засудили путіна і обізвали його.

Група на чолі з майором Віктором Блюдіним була розвідувальною групою, дислокованою в лісі під Черніговом, де вони здалися, заявивши, що не хочуть йти на війну 14 березня.

Один солдат, одягнений у форму з капюшоном і чорну шапку, додав: «Я дуже люблю мою дружину і сподіваюся, що вона пробачить мене за те, що я прийшов сюди».

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Потім він назвав російський уряд "відморозками".

Російський окупант
Російський окупант

Інший, який назвався Антоном Нікульковим, сказав дружині і дітям: «Не хвилюйтеся, я в порядку, все буде добре».

Один з найбільш розкаяних солдатів Дмитро Каменніков просив вибачення у народу України.

Він сказав: "Я стою перед ними винуватим, я не хотів йти сюди воювати. Я нікого не вбивав, клянусь. Я прошу у вас вибачення за те, що прийшов сюди".

Перед тим, як сказати своїм російським товаришам, щоб вони "пішли у відставку зі своїх армійських постів і забиралися звідси".

Майор Блюдін, лідер групи, здавався набагато більш неохоче відповідати на питання, але, врешті-решт, приєднався до своїх підлеглих.

Російський окупант
Російський окупант

Солдати нібито заперечують приїзд в Україну для війни, оскільки вони стверджували, що знаходяться в цьому районі, «щоб вчитися і спостерігати».

Вони пообіцяли, що не стріляли ні в одного українця, проте газета припустила, що це могла бути тактика, що дозволяє уникнути покарання або вбивства.

Повідомлення з'явилося після того, як президент Зеленський повідомив, що українські сили захопили близько 1000 військовослужбовців, які утримуються в якості військовополонених.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський звернувся до влади Німеччини.