Російська Федерація продовжує спроби захопити Сєвєродонецьк, проте Збройні Сили України зберігають контроль. "Елітні" підрозділи продовжують нести втрати.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню від британської розвідки. Опублікували їх на офіційному акаунті Міністерства оборони України в соціальній мережі Twitter.

Щодня тривають наступи росіян на різних напрямках. Зокрема, їх зараз цікавлять такі ділянки, як Сєвєродонецьк і Лисичанськ. Незважаючи на те, що вони захопили кілька населених пунктів на північний захід від Попасної, Збройні Сили України продовжують зберігати контроль.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Ситуація на півдні трохи простіша, однак, все одно залишається напруженою. Російські окупанти хочуть окупувати цю частину України, і для цього почали перегрупування військ.

Останнім часом вони перемістили танки Т-62 з глибокого зберігання в зону відповідальності Південного угруповання. Їм вже більше 50 років, тобто, вони можуть бути несправні через свого віку.

Британська розвідка, фото: Twitter
Британська розвідка, фото: Twitter

Те, що вони дістають такі свої запаси може свідчити про те, що у росіян закінчується сучасна техніка, і тому вони продовжують робити вигляд, що перевага на їхньому боці за рахунок кількості техніки, однак, весь світ давно все розуміє. Перемога буде на боці України, і території будуть звільнені. Люди знову почують слово мир.

Російські окупанти, фото: скріншот з відео
Російські окупанти, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що Олексій Арестович заговорив про втому українського народу від війни

Раніше повідомлялося, що Олексій Арестович емоційно країнам, які пропонують "поділитися територіями"

Також, світові лідери знову заговорили про створення Міжнародного антикорупційного суду через війну в Україні