Стало відомо про те, що українській стороні доводиться зберігати тіла російських окупантів. Їх командуванню абсолютно наплювати на них, і забирати їх не планують.

Про це повідомив голова "Укрзалізниці" Олександр Камишин. Він закликав російських окупантів забрати тіла своїх підлеглих. Також, звернувся він до їхніх родичів, яким точно не байдужа доля загиблих.

За різними даними, у вагонах-рефрижераторах зберігається не менше 270 тіл російських окупантів.

Вагон-рефрижератор, фото: скріншот з відео
Вагон-рефрижератор, фото: скріншот з відео

"Росіяни кидають своїх на полях бою, а ми кожен день спалюємо 100 літрів солярки на вагон, для того щоб ці тіла зберігати — щоб підтримувати в рефрижераторах температуру. Якщо російським тіла їхніх солдатів не потрібні, ми ж не можемо їх просто взяти і викинути?"- йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

В "Укрзалізниці" сподіваються, що керівництво Російської Федерації, або ж матері рідні та близькі загиблих заберуть тіла загарбників, однак, ще такого запиту не надходило. Можна зробити висновок, що їм абсолютно плювати на своїх людей, і таке ставлення у них до всього.

Тіла окупантів, фото: вільне джерело
Тіла окупантів, фото: вільне джерело

Однією з причин, чому матері і дружини не забирають своїх чоловіків може бути інформаційна блокада. Тобто, деякі навіть можуть не здогадуватися, що їхніх дітей і чоловіків відправили на війну в Україну.

"Зробимо все безкоштовно: довеземо-відвеземо, віддамо. Нам чужого не треба" - продовжив він, відповідаючи на фінансове питання. Якщо у громадян немає можливості приїхати і забрати їх.

Полонені. Фото: Telegram
Полонені. Фото: Telegram

Нагадаємо, що кримський спікер Держдуми хоче позбавити своїх громадян іноземних мов

Раніше повідомляється, що бронетехніка, вантажівки і позашляховики: Литва готує Україні нову партію допомоги на 15,5 млн євро

Також, російські загарбники почали готувати третю лінію оборони на окупованих територіях: бояться озброєння від Заходу для ЗСУ