У пограбованій окупантами квартирі в Ірпені знайшли фото російського солдата, який той зняв на Polaroid і випадково залишив в оселі.

Швидше за все він залишив фото, тому що не знав, що воно друкується відразу, але проявляється з часом, через те, що фото було зроблено на Polaroid. Спасибі, тепер СБУ буде легше знайти окупанта. Про це стало відомо від власниці житла Валерії, яка розповіла про цей випадок у коментарі "Українській правді".

Злочинець з рф. Фото: Telegram
Злочинець з рф. Фото: Telegram

"Я знайшла фото 14 травня під килимом. Перед цим бачила, що мій фотоапарат Polaroid пошкоджений і я навіть його не вмикала, бо думала, що могли щось в нього покласти", - розповідає власниця квартири в Ірпені.

Її квартира знаходиться в житловому комплексі "Грін Ярд", де окупанти жили три тижні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обстріляний район Ірпеня. Фото: Telegram
Обстріляний район Ірпеня. Фото: Telegram

За словами власниці, коли фотоапарат робить фото, то воно спочатку "вистрибує" чорне, треба час, щоб реактиви на папері проявилися. Коли вона побачила фото, то зрозуміла, що солдат подумав, що він не працює.

За словами жінки, росіяни вкрали понад десять золотих прикрас, але не брали хрестики, навіть з діамантами. Також їх "зацікавили" дрібні цінні речі. Жінка пеердасть "знахідки" поліції.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у НАТО закликали країни готуватися до тривалого протистояння в Україні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лукашенко віддав наказ створити оперативне командування збройних сил білорусі на українському напрямку.

Також "Знай.ua" писав, що Швейцарія віддасть арештовані 104 млн доларів друга Януковича Україні — заморожені з 2014 року.