Лукашенко щойно розпорядився створити оперативне командування на українському напрямкові.

На нараді з представниками збройних сил білорусі, вусатий диктатор Лукашенко заявив, що слід негайно створити оперативне командування, яке б було направлено у бік України. Про це повідомляють білоруські ЗМІ.

лукашенко. Фото: Telegram
лукашенко. Фото: Telegram

"Відкрився новий фронт. Нам негайно потрібно створити оперативний напрямок на південному фланзі", - заявив лукашенко.

Він заявив, що бойові дії в Україні будуть підтримуватися з боку Польщі, Литви та Латвії, тому слід негайно створювати захист на "новому фронті".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

лукашенко. Фото: Telegram
лукашенко. Фото: Telegram

Оперативне командування буде створено "негайно", через військові дії в Україні. Також самопроголошений вусатий диктатор вирішив відпрацьовувати захист своїх рубежів. Він завив, що слід захищати Південні кордони, тому ним було направлено Збройні сили, Сили спецоперацій, Західні сили, Північно-західний напрямок, батальйонно-тактичні групи, всі передислоковані на Південь (тобто в бік України).

Всі ці зс білорусі "тримають кордони". Від кого захищається Лукашенко - невідомо, але відомо, що ці війська можуть в один момент перетворитися не на захисні, а на атакуючі угрупування, що значно погіршило ситуацію в Україні.

Нагадаємо, раніше ми писали, що росіяни почали піднімати свої затоплені судна біля острова Зміїний: подробиці такого рішення.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Україну тривають поставки зброї від західних партнерів, флагманський гранатомет допоможе вигнати росіян.

Також "Знай.ua" писав, що путінський пропагандист "заспокоїв" росіян, а також пригрозив світу ядерним ударом.