Стало відомо про те, що в Черкаській області була знайдена подруга для чернігівського Патрона. Разом працюють на благо України.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на офіційному акаунті Державної служби з надзвичайних ситуацій України в соціальних мережах.

Йдеться про породисту вівчарку на ім'я Найда, яку взяли з притулку. Вона допомагає рятувальникам у Черкаській області.

"Не Патроном єдиним! А ви знаєте, що в ДСНС є не тільки собаки-піротехніки, а й собаки-водолази? Ні? Тоді знайомтеся! Це - Найда, нова "співробітниця" групи пошукових, водолазно-рятувальних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління ДСНС "Черкащини", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Собака Найда, фото: ДСНС
Собака Найда, фото: ДСНС

З перших днів Найда почала проявляти дисциплінованість, а також має пристрасть до води. Водолази відразу ж почали її навчати різним командам, не втрачаючи часу даремно.

Українські домашні вихованці завжди готові прийти на допомогу, і іноді роблять більше, ніж люди. У наш час будь-яка допомога на вагу золота.

"Попереду ще кілька класів "водолазної школи" для Найди, але вже сьогодні собака впевнено і чітко виконує команди і готова у всеозброєнні зустріти купальний сезон і піклуватися про безпеку відпочиваючих", – повідомили в ДСНС.

Собака Найда, фото: ДСНС
Собака Найда, фото: ДСНС

Нагадаємо, що справжньою сенсацією в Україні, а тепер і по всьому світу, став пес на ім'я Патрон. З першого дня повномасштабного вторгнення росіян в Україну, він став сапером, і приєднався до команди чернігівських рятувальників, які активно розміновують території після відходу окупантів.

Нагадаємо, що зрадник з Херсона співає під дудочку загарбників і просить військові базу рф на території області: на довічне ув'язнення вже заробив

Раніше повідомлялося, що Сергій Шойгу на ходу придумав виправдання провалам в Україні:" усвідомлено " уповільнюють

Також, російські окупанти хваляться дружинам звірячими злочинами проти українського народу