На Донбасі тривають бунти примусово мобілізованих жителів. У Мережу потрапило чергове відеозвернення бойовиків "армії ДНР".

Журналіст Денис Казанський опублікувавши відео, в якому бойовики ДНР відмовляються воювати за ЛНР.

Бойовики "ДНР". Фото: Telegram
Бойовики "ДНР". Фото: Telegram

Вони заявили, що спочатку їх відправили на штурм Маріуполя, а тепер хочуть перекинути в Луганську область. Воювати за "чужу Республіку" вони відмовляються.

"Дорогі шановні співгромадяни "ДНР". Ми військовослужбовець 107 стрілецького полку 4 батальйон - 2,3 і 4 роти, 204 людини. Ми відмовляємося їхати на забій в "ЛНР" - зовсім іншу Республіку. З нами були проведені маса незаконних дій. Нас призвали незаконно, в порушення наказу. З нами не було проведено медичного обстеження під час призову. На неодноразово обманювали, і обманом намагалися завести на територію "ЛНР", де, за непідтвердженими даними, ми вже є частиною якогось козацтва, добровільно вступили до лав Збройних сил" ЛНР"",- розповідає прихильник "ДНР".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Бойовики "ДНР". Фото: Telegram
Бойовики "ДНР". Фото: Telegram

Він розповів, що три місяці вони вели бої за звільнення Маріуполя. Маріуполь звільнений, але гарматним м'ясом ми бути не хочемо.

"В черговий раз нас, обманом нас намагаються завести від 21 шахти, де нас чекають представники від Кабінету Пушиліна. Там повинні вислухати всі наші законні вимоги, де ми повинні написати військовій прокуратурі пояснювальні і звіти, про незаконні дії і порушення нашого командування", - зазначив військовий.

Нагадаємо, раніше цінне спорядження на звалище, радіоактивний металобрухт - в рф: вибухотехніки показали, що повикидали вояки "другої армії світу"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Каспійська флотилія рф відмовляється воювати через аварійні кораблі: ремонтують китайськими деталями втридорога

Також "Знай.ua" писав, що у Туреччині висунули свої вимоги щодо членства Фінляндії та Швеції в НАТО: діють у власних інтересах.