Стало відомо про те, що переломний момент у війні може наступити вже ближче до серпня. При цьому, активна фаза закінчиться вже до кінця року. Звичайно ж, перемога буде на боці України.

Про це заявив начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов в інтерв'ю порталу "Українська правда".

За його словами, перші грандіозні перемоги можна очікувати вже зовсім скоро. Переломний момент трапиться ближче до кінця року, а ось активна фаза закінчиться до грудня.

Карта бойових дій, фото: Міноборони СБ
Карта бойових дій, фото: Міноборони СБ

"Активна фаза - це активне ведення бойових дій. Це баталії приблизно того рівня, що відбуваються зараз, коли з рук в руки переходять цілі населені пункти. Ця активна фаза повинна значно скоротитися до кінця року. Вона зведеться майже до нуля", - заявив він.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Кирило Буданов (фото - прес-служба президента)
Кирило Буданов (фото - прес-служба президента)

У серпні кількість озброєння, яке так необхідно Україні, буде доставлено від країн-партнерів в потрібній кількості. Це і переверне перевагу військової сили на бік України.

Залишилося трохи зовсім потерпіти. Зараз ЗСУ героїчно бореться з тією зброєю, яку у них вже є. Однак, цього недостатньо, і у російських окупантів є деяка перевага.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

"Перше - це надходження озброєння в країну, друге-освоєння цих озброєнь і тільки тільки на третьому етапі-початок його використання. Це все займає певний проміжок часу. Тому, на жаль, до серпня кількості озброєння, яке необхідно військам, в значущих кількостях не буде. З серпня це все вже буде перебувати у військових частинах і активно почне використовуватися в бойових діях. Саме тому почнеться переломний момент. Тому що зараз нам катастрофічно не вистачає важкого озброєння", - додав глава ГУР.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що в Росії не залишилося кому захищати кордони — всі війська кинули на війну з Україною

Раніше повідомлялося, що Володимир Зеленський поділився планом Б на випадок його вбивства

Також, на Путіна навесні було скоєно замах, на жаль провальне-ГУР МО України