Стало відомо про те, що до кінця року українські військові можуть зайти на територію Кримського півострова. Це так званий план-мінімум.

Заявив про це начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов в інтерв'ю порталу "Європейська правда".

Якщо вірити даним, то у Російської Федерації залишилося ресурсів приблизно на рік, саме тому активна фаза може піти на спад вже до кінця року.

Кирило Буданов. Фото: Youtube
Кирило Буданов. Фото: Youtube

У зв'язку з цим Кирило Буданов висловив упевненість в тому, що війна закінчиться "поверненням наших окупованих територій". У тому числі мова і про Кримський півострів.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"До кінця року ми повинні як мінімум зайти на територію Криму", — заявив глава ГУР.

Крим - фото Axis.Travel
Крим - фото Axis.Travel

При цьому у самої Росії в випадки програшу, якого вже не уникнути, є два можливих варіанти. Серед низ розділ на кілька частин, або ж зміна політичного керівництва при збереженні територіальної цілісності.

"Підкреслюю - при формальному. При цьому варіанті всі звинуватять особисто Путіна і найближче його оточення, і скажуть, що Росія ні при чому. Виводитимуть війська з усіх окупованих територій по всьому світу. Росія ж почне відновлювати функціонування як цивілізована держава. Почне заново, скажімо так. На певний період часу це буде працювати", - додав він.

Крим, скріншот: Youtube
Крим, скріншот: Youtube

Нагадаємо, що Італія і Греція приєднаються до Чехії, Польщі та Данії у допомозі з артилерією для України-дані Пентагону

Раніше повідомлялося, що в Росії не залишилося кому захищати кордони — всі війська кинули на війну з Україною

Також, з'явився черговий доказ того, що російські військові створені не для того, щоб воювати, а щоб залякувати мирне населення.