Коли в Україну прибуде остання хвиля західної зброї, очікується настання переломного моменту у війні росії проти України, переконані фахівці. Нові поставки ж очікують у травні.

Про вирішальний момент у війні пише британське видання The Guardian. Саме у травні в Україну повинні прибути зокрема й американські гаубиці, німецькі та британські зенітні системи.

У статті також зазначається, що на цей момент війна застопорилася. Водночас російські війська продовжують розгортати свій наступ на Донбасі. Зокрема, окупанти безрезультатно пробують оточити українські сили.

Нове озброєння ЗСУ, фото: скріншот з відео
Нове озброєння ЗСУ, фото: скріншот з відео

Ознак прориву російської армії, як зауважує видання, немає. І називає конкретні причини, які мають на це вплив, а саме дощова погода, сильний опір та проблеми командування та управління.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Вирішальний період настане приблизно наступного місяця, коли прибуде остання хвиля західної зброї, включаючи американські гаубиці, німецькі та британські зенітні системи. Якщо цього виявиться недостатньо для зміни військового балансу, постає питання про те, які ще Велика Британія та інші члени НАТО готові взяти на себе зобов'язання", – пише видання.

ЗСУ, фото liga
ЗСУ, фото liga

Раніше Знай писав, "За три копійки продала батьківщину": обурливий пост Тіни Канделакі викликав відразу українців. Нардеп Олексій Гнчаренко також висловився про російську телеведучу Тіну Канделакі, яка є активною прихильницею "руского міра" і президента-диктатора рф владіміра путіна

Також ми писали, зарплату у воєнний час нараховуватимуть по-іншому: уряд вніс зміни

Нагадаємо, ДБР "потрусило" братів Віктора Медведчука і Тараса Козака на Львівщині: на поверхню вилізли несподівані факти