Радник голови офісу президента України Олексій Арестович, який за час війни став "заспокійливим" засобом для українців, дав новий прогноз щодо війни з Росією.

Сталося це під час інтерв'ю російському політичному діячеві Марку Фейгіну, яке пізніше було опубліковано на YouTube-каналі.

Олексій Арестович вирішив розкрити деякі подробиці того, як українська сторона збирається повертати свої території. За новими термінами, це відбудеться не раніше, ніж влітку.

Олексій Арестович, фото: скріншот з відео
Олексій Арестович, фото: скріншот з відео

"За новими термінами виходить, що до кінця травня – початку червня Західна зброя надійде в товарних кількостях, здатних змінити співвідношення сил і засобів на конкретній ділянці фронту. Можливо, на 2-3. І ми, думаю, до середини червня отримаємо озброєні цією зброєю частини, які готові переходити до наступу", – сказав Арестович.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Олексій Арестович, скрін з instagram
Олексій Арестович, скрін з instagram

Це означає, що в другій половині червня або ж на початку липня почнуться запеклі бої, і українська армія піде в наступ. За цей час окупантська армія намагатиметься створити зустрічне угруповання, і тут знову два варіанти розвитку подій - вони вступлять у зустрічні бої, або ж в оборонні.

Відправляти в Україну вони будуть строковиків, яких почали закликати 1 квітня.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

А ось британська газета The Guardian вважає, що вже в травні відбудеться переломний момент війни. Саме тоді прибуде значна поставка зброї від партнерів, і почнеться оборона наших земель. На даний момент у ЗСУ немає можливості перейти в наступ.

Нагадаємо, що Всесвітня туристична організація ООН виключила Росію з членства, залишився єдиний напрямок-в Гаагу

Раніше повідомлялося, що про це Сергій дізнався про смерть сина під час бою на Донбасі, але це його не зламало

Також, російські загарбники провели успішну самоліквідацію і демілітаризацію-застрягли в українському лісі і придушили самі себе