З'явилася інформація про те, що на російського президента Володимира путіна було скоєно навесні замах. На превеликий жаль для всього українського народу - невдалий.

Про це стало відомо завдяки заяві начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирила Буданова.

Стався цей замах практично відразу після того, як почалася повномасштабна війна проти України. Близько двох місяців тому російського диктатора і лідера окупантів хотіли вбити "по лінії, як кажуть, представників Кавказу".

Кирило Буданов. Фото: Youtube
Кирило Буданов. Фото: Youtube

"Це не публічна інформація. Зовсім невдалий замах, проте він реально був. Розголосу ніякої ця подія не мала, але вона була", - запевнив Буданов.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

У Кремлі бояться говорити правду, і показувати, що є люди незгодні з цією війною. Саме тому, вони ретельно все приховують.

путін, фото: вільне джерело
путін, фото: вільне джерело

Крім того, за даними розвідки російський лідер серйозно хворий на онкологію, і зараз лікарі борються за його життя. Правда це чи ні - поки що достовірно невідомо, проте, судячи з усього хвороба серйозна, і зовсім скоро правда випливе назовні.

Також, в Головному управлінні розвідки МО України з'явилася інформація стосовно варіантів, які пропонувалися російському президенту до вторгнення. Однак, він вибрав найгірший для себе.

путін, фото: вільне джерело
путін, фото: вільне джерело

"Мене вражає російська дурість. З усіх варіантів, які були у путіна перед початком війни, він обрав найжорстокіший і поганий для себе варіант. Російські фахівці неодноразово попереджали його, що цей варіант є останнім і вимагає дуже ретельної оцінки. У них були набагато кращі варіанти для нього. Тепер ми бачимо результат", - додав Кирило Буданов.

Нагадаємо, що звалище відстріляних снарядів — у Харкові показали частину того, що випустили по мирному місту

Раніше повідомлялося, що артилеристи прицільним ударом розбомбили базу російських загарбників-допомогли космічні розвідники

Також, Олексій Арестович розповів про методи, які використовують окупанти в Україні