За 4 дні хлопці з 3 батальйону Перша Окрема Бригада Спеціального Призначення ім. Івана Богуна змогли знищити 5 танків, 5 БТРів та 2 бронеавтомобілі "Тигр".

Розрахунок "Чорний тюльпан" керується принципом "забагато палаючих росіян не буває", але через те, що життя рашиста менш цінне, ніж танк чи БТР, то вони знищують техніку. Про це Бригада повідомила на своїй сторінці у Facebook.

Знищення танків. Фото: Facebook
Знищення танків. Фото: Facebook

Бійці шукають та наводять на ціль та потім "танчики" вибухають та палають, що призводить бійців до гарного настрою, адже чим менше у ворога буде техніки, тим швидше скінчиться війна.

Знищення танків. Фото: Facebook
Знищення танків. Фото: Facebook

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За даними Генштабу, загарбники вже втратили на війні в Україні 29050 особового складу та 1285 танків.

За один день львівські десантники знищили 8 одиниць російської бронетехніки та показали на відео процес ліквідації танків окупантів.

Тим часом поступово, значно повільніше ніж хотілося б поступає закордонна зброя. Стало відомо, що цілий борт зброї з ізраїльськими технологіями було передано українським ЗСУ. рФ допомогла переконати, хто в світі справжній фашист.

Нагадаємо, раніше ми писали, що пара змінила стіни РАГСу на прекрасний сосновий ліс, а замість музикантів співали птахи.

Як повідомляв портал "Знай.ua", ЗМІ встановили особу ще одного російського ката, який розстрілював мирних жителів.

Також "Знай.ua" писав, що Олена Зеленська розповіла, які слова хоче швидше почути від президента.