Українці завжди все роблять з посмішкою, навіть воюють. І в моменти найбільших випробувань для держави і народу знаходять час для кохання, ніжності і прояву відданості.

Війна в Україні не стала перепоною перед закоханими і так за час повномасштабного вторгнення росії в Україну одружилися вже понад 20 тисяч пар. Нещодавно, як мінімум на одну пару стане більше. Її звуть Христина, їй 19. Його Віталій і йому 23. Пара познайомилася півроку тому на роботі і планувала узаконити свої стосунки в березні. Але війна внесла деякі корективи в їхні плани.

Журналіст передачі "Сніданок з 1+1" Андрій Люховець показав Україні справжнє фронтове весілля.

Пара змінила стіни РАГСу на прекрасний сосновий ліс, а замість музикантів співали птахи. Але всі атрибути весілля були на місці.

Христина і Віталій, фронтове весілля. Скріншот з відео
Христина і Віталій, фронтове весілля. Скріншот з відео

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Узами шлюбу пару поєднував бойовий командир Віталія. Був присутній традиційний звичай з вишитим рушником. На нього першим став Віталій і зробив він це незвично - коліном. І потім за руку підвів свою кохану.

Христина і Віталій, фронтове весілля. Скріншот з відео
Христина і Віталій, фронтове весілля. Скріншот з відео

Після цього відбувся обмін обручками Христини та Віталія.

"Ми побачили бажання кохати, долати перепони. У знак відданості прошу вас, молодята, обмінятися обручками",- дав команду командир.

Після обміну обручками всі військовослужбовці стали кричати "Гірко!" і в Україні з'явилася ще одна щаслива пара. Нехай небеса охороняють їх і Христина дочекається Віталія з перемогою!

Нагадаємо, що нацгвардієць Роман тримає оборону на польовій кухні: годує ціле підрозділ захисників.

Раніше ми повідомляли, що нумеролог Владислав Третяк розповів, навіщо змінювати гімн України і коли в рф будуть голодні бунти: "Перелом у серпні".