Володимир і Олена Зеленський дали інтерв'ю українським журалістам. Ця бесіда пройшла на честь 3-річчя з дня інавгурації Володимира Олександровича.

В ході інтерв'ю було піднято багато питань для президента щодо війни, умов перемоги і можливості спілкування з путіним.

Але також цікавим блоком було і спілкування з першою леді України. Олена Зеленська розповіла, яким для неї було 24 лютого і про які слова від президента вона зараз мріє.

Олена і Володимир Зеленськие, фото: Офіс Президента
Олена і Володимир Зеленські, фото: Офіс Президента
https://www.president.gov.ua/

"Я пам'ятаю, що я прокинулася від дивних звуків за вікном, як і всі, напевно. Темно, була ж майже ніч тоді і я дивлюся, що Володимира поруч немає. Я пішла в сусідню кімнату і знайшла його: він вже був в костюмі, але без краватки",- згадує Олена Зеленська.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

У той момент Перша леді запитала, що відбувається, на що отримала відповідь: "Почалося". Свої емоції Олена не може передати: це був і жах, і заціпеніння.

"Він це сказав і пішов. В принципі, ми більше не бачилися вдома"

Спільна поява подружжя Зеленських відбулася тільки на похоронах першого Президента України - Леоніда Кравчука.

Олена і Володимир Зеленські, фото: Офіс Президента
Олена і Володимир Зеленські, фото: Офіс Президента
https://www.president.gov.ua/

Зараз Зеленська розуміє, наскільки в той момент Президент України був, як натягнута струна. Вся сім'я одразу зрозуміла, що життя тепер змінилося назавжди.

Олена і Володимир Зеленські, фото: Офіс Президента
Олена і Володимир Зеленські, фото: Офіс Президента
https://www.president.gov.ua/

"І тепер я живу тим, коли він нарешті мені скаже: "Все, закінчилось"... Можливо, я буду не першою, кому він це скаже, тому що він зараз завжди на роботі. Але, разом з тим, я хочу почути це хоча б по телебаченню,- сказала Олена і звернулася вже до Володимира,- Скажеш?"

На що президент без краплі сумніву відповів: "Впевнений в цьому!".

@trendets.ua

Усі ми чекаємо на ці слова від Президента 💔🇺🇦 #зеленський #зеленська #володимирзеленський #президент #славаукраїні #оленазеленська #zelensky

♬ Буде весна - Max Barskih

Нагадаємо, що Володимир Зеленський сказав, що вважатиме перемогою України і чого не очікував від Лукашенка: "Ми хочемо повернути все".

Раніше ми повідомляли, що Олена Зеленська в Міжнародний день сім'ї нагадала, як окупанти позбавляли дітей батьків і роз'єднували люблячі серця.