Збройні Сили України проводять контрнаступ, змушуючи російських генералів пітніти над новими планами та новими цілями. На мапі, яка була надана іноземною розвідкою, видно, як стух апетит окупантів.

Відповідною картою поділився у своєму телеграм-каналі журналіст з Закарпаття Віталій Глагола.

Судячи з карти, окупанти з кожним місяцем війни дедалі більше здають свої позиції, а ЗСУ їх проганяє з території України.

Якщо у березні ворог хотів захопити українське місто Дніпро, то вже у квітні скоригував свої плани домогтися Петропавлівки Дніпропетровської області, а у травні ЗСУ знову змінили цілі ворожого війська вже до Дружинки.

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

ЗСУ відтіснили російських окупантів до кордону у Харківській області, чим заблокували одну з головних ліній постачання ЗС РФ в Ізюмі. Перехід від оборони до контрнаступу є переломним моментом та кульмінацією у російсько-українській війні.

Цікаво, що не тільки карта бойових дій змінилася, але й заголовки в пропагандистських ЗМІ. Якщо три місяці назад йшлося про взяття Києва за три дні, то вже 19 травня окупанти готові "здати" Білгород та Ростов. Цікава пропагандистська позиція з огляду на те, що Україна ніколи не нападала і не планувала вести загарбницькі війни, а до 24 лютого сподівалася повернути контроль над втраченими територіями шляхом переговорів.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Нагадаємо, раніше ми писали, що найбільша в історії група судекспертів з Гааги приїхала в Україну.

Як повідомляв портал "Знай.ua", мольфарка провела обряд на смерть кожного солдата рф, що ступив на землю України.

Також "Знай.ua" писав, що Азовське море під загрозою зникнення, ціна за вторгнення рф в Україну.