Не тільки чоловіки пов'язують своє життя з військовою справою з власної волі, а й молоді дівчата. Вони не можуть спокійно жити, поки на наших землях все ще є російські вороги.

Новий пост, в якому і розповіли історію 24-річної дівчини на ім'я Аліна, з'явився на сторінці Ukrainian Witness в соціальній мережі Facebook.

Незважаючи на свій юний вік, Українка вже шість років з них занурена у військову справу. Їй було всього 18 років, коли вона вперше одягла камуфляж, і як сама зізнається дівчина, мріяла про це з самого дитинства.

"Я з Донецької області. У моєму місті стояла частина, я прийшла у військкомат, і мене не хотіли брати. Шостий рік війни. 18 років виповнилося, і я пішла служити " - каже Аліна.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

В армії їй страшно, але, вона відчуває підтримку всіх українців, і розуміє, що робить все це не дарма. Важко було тільки перші півроку, коли вона звикала до армійського сленгу. Потім все пішло по накатаній.

У свої 24 роки вона вже бувала в гарячих точках, і одного разу навіть потрапила під мінометний обстріл, але, на щастя, серйозних травм не отримала.

Військова Аліна, фото: скріншот з відео
Військова Аліна, фото: скріншот з відео

"Що стосується жінок, службовців в армії, Аліна каже так: такий вибір кожна людина повинна робити самостійно. Особисто вона тільки за те, щоб жінки служили. Ну і ще потрібно мати фізичну підготовку. Тендітна зовнішність дівчини і невелике зростання (150 см) можуть бути оманливі, адже у Аліни за плечима 10 років занять вільною боротьбою" - йдеться в повідомленні під постом.

Служить вона, до речі, разом зі своїм чоловіком, який, як можна було здогадатися, теж військовий.

Військова, фото: скріншот з відео
Військова, фото: скріншот з відео

Після війни вони планують і далі служити на благо батьківщини, але, спочатку мріють про велику відпустку.

Нагадаємо, що російські окупанти поскаржилися на партизан із Запоріжжя: довелося завчити фрази українською

Раніше повідомлялося, що російські окупанти почали видавати перемоги ЗСУ за свої: трохи фотошопу, і провокація готова

Також, батько і син вирішили боротися з російськими окупантами разом: доглядають один за одним на фронті