Радник глави офісу президента Олексій Арестович дав ясно зрозуміти, навіщо російські війська так старанно намагаються захопити острів Зміїний. Існує відразу два варіанти.

Озвучив їх чоловік під час чергового, вже традиційного ефіру на YouTube-каналі "Фейгін Live".

Росіяни продовжують спроби відновити свої позиції на острові Зміїний, незважаючи на колосальні втрати, які вони там несуть. Локальні бої вони перетворили в бій, і російське командування почало влаштовувати на цій ділянці нову Чорнобаївку.

Такі їх дії з військової точки зору є божевіллям, і потрібен їм острів для висадки десанту.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Олексій Арестович, фото: скріншот з відео
Олексій Арестович, фото: скріншот з відео

"Є думка, що затоплена "Москва була важлива своїм ППО. Виходить, що цей острівець на траверзі в Одесу і на траверзі до дельти Дунаю забезпечує ППО, деяке прикриття. Питання, А навіщо там ППО? Наприклад, щоб маневрували російські кораблі. Варіантів два-або десант в Одесу, або десант на вихід на Придністров'ї. Але це безумство з військової точки зору", - сказав Арестович.

Арестович. Фото: Telegram
Арестович. Фото: Telegram

Все тому що в Одесу вони не можуть висадитися, адже її захищає наряд сили військ, артилерія, і так далі. Вже були спроби з їхнього боку взяти Одесу, але, все закінчилося трупами на місцевих пляжах, як зазначає радник офісу президента.

"Висаджувати десант під ударами української авіації, артилерії, механізованих частин – це дуже божевільна затія. Що стосується десанту на Придністров'ї, то це ще більше плече, ніж на Одесу " - продовжив чоловік.

Нагадаємо, що українська арта показала клас і підсмажила командний пункт бригади рф-троє загинули і 14 тяжкопоранені

Раніше повідомлялося, що пенсіонер врятував життя 1800 українців, яких наздогнала війна

Також, російські окупанти почали підготовку до курортного сезону на Арабатській стрілці: змушують підприємців працювати