Російська еліта починає розуміти поступово, що війна проти України вже фактично програна, і Кремлю не вдалося здійснити свої плани.

Про це розповів журналіст-розслідувач міжнародної групи Bellingcat Христо Грозєв.

Христо Грозев, фото: скріншот з відео
Христо Грозев, фото: скріншот з відео

Саме це і є однією з причин, по якій російський диктатор Путін не наважується застосовувати ядерну зброю по Україні. Все настільки зайшло вже в глухий кут для нього, що люди просто можуть не виконати цей наказ, і почнеться державний переворот. А цього, до слова, він боїться найбільше.

"Ця відмова буде тригером, найімовірніше, держперевороту, тому що після відмови навіть одного з цієї піраміди відповідальності виконати наказ царя все дуже швидко піде вниз. Щоб Путін прийняв рішення віддати наказ про використання ядерної зброї, він повинен бути впевнений, що всі ланцюжком виконають наказ. Бо він розуміє, що якщо навіть один з п'яти, хто повинен послідовно натиснути на кнопки, не виконає наказ-це буде сигналом непокори і, можливо, навіть фізичної смерті його самого", - пояснив Грозєв.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

путін, фото: вільне джерело
путін, фото: вільне джерело

Тепер потрібно дочекатися моменту, коли самі росіяни знайдуть його місце розташування, і розправляться з ним. Ну, або ж привезуть в Україну, щоб з ним розправилися тут.

Христо Грозєв, скріншот
Христо Грозєв, скріншот

Нагадаємо, що повномасштабна війна в Україні почалася практично три місяці тому, і окупантські війська Росії планували захопити ряд наших міст, але, їх планам судилося провалитися, і вони втратили близько 29 тисяч чоловік з особового складу. На третій місяць війни також зупинилися фактично переговори, так як пропагандисти не хочуть нічого слухати, і продовжують валити ультиматумами.

Російські окупанти, фото: скріншот з відео
Російські окупанти, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що знайшли 12 загиблих: вигадана Республіка " днр " придумала про загиблих в Драмтеатрі Маріуполя, решта в братській могилі

Раніше повідомлялося, що День пам'яті жертв геноциду кримських татар - 18 травня: як окупанти працюють десятки років за однією методичкою