За результатами наступу наших військ звільнено населений пункт Дементіївка на Харківщині.

Противник веде наступ в районі населеного пункту Тернова, бойові дії тривають. Про це повідомив генштаб ЗСУ у своєму щоденному зведенні.

Найголовніше - це звільнення від окупантів української території. Сьогодні ЗСУ відвоювали ще один важливий клаптик української землі, який зачекався своїх визволителів, що й казати про місцевих мешканців, які не змогли виїхати у більш безпечне місце. Мова йде про населений пунк Дементіївка.

Мапа бойових дій та звільнених територій. Фото: Telegram
Мапа бойових дій та звільнених територій. Фото: Telegram

"На Харківському напрямку основні зусилля противник зосереджував на утриманні зайнятих рубежів і вогневому ураженні підрозділів наших військ. Ворог намагався проводити контратаки з метою відновлення втрачених позицій. За результатами наступу наших військ звільнено населений пункт Дементіївка. Противник веде наступ в районі населеного пункту Тернова, бойові дії тривають", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Мапа бойових дій та звільнених територій. Фото: Telegram
Мапа бойових дій та звільнених територій. Фото: Telegram

Нагадаємо, раніше ми писали, що у британській розвідці розповіли про роль сім'ї Кадирова в окупації Маріуполя.

Як повідомляв портал "Знай.ua", переговори з росією офіційно на паузі, причин декілька, про це повідомив радник ОП Михайло Подоляк.

Також "Знай.ua" писав, що чоловіки в "ДНР" почали шукати способи для того, щоб уникнути прямого зіткнення з українською армією у війні, готові навіть полежати в психлікарні.