Українські десантники успішно знищують сучасні безпілотники противника

Підрозділом протиповітряної оборони 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України знищено черговий російський БПЛА. Про це повідомили у Командуванні ДШВ.

БПЛА рф. Фото: Youtube
БПЛА рф. Фото: Youtube

"Безпілотний літальний апарат російських окупантів "ZALA 421-08" був назавжди "приземлений" розрахунком зенітно-ракетного комплексу "Стріла-10". Слід відзначити, що даний тип БПЛА призначений для спостереження, цілевказування для забезпечення точного артилерійського вогню, коригування вогню тощо", - інформують у повідомленні.

Також десантники показали рештки БПЛА:

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Знищений БПЛА рф. Фото: Telegram
Знищений БПЛА рф. Фото: Telegram

У Генштабі ЗСУ повідомляють, що станом на 18 травня, втрати противника по БПЛА оперативно-тактичного рівня склали - 441 апарат. Це не може не тішити, адже саме завдяки безпілотникам ворогу вдається дізнатися розташування українських військ.

Потішити українців можуть не тільки БПЛА, але й втрачений росіянами особовий склад, який на 18 травня склав 28300 осіб. Також літаків українці підбили 202 шт., а гелікоптерів - 167 шт.

Втрати є і серед важкої зброї окупантів, за добу додалося - 8 артсистем, -34 ББМ, -16 танків, та один засіб ППО.

Нагадаємо, раніше ми писали, що окупанти з "ДНР" почали шукати способи втекти від війни

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Мелітополі українські партизани ліквідували елітні війська окупантів, а також вагони зі зброєю.

Також "Знай.ua" писав, що Олексій Арестович розповів українцям про плани повернути окуповані території військовим шляхом, але без штурму.