Стало відомо про те, що всі території, які на сьогоднішній день знаходяться під контролем російських окупантів, будуть повернуті Україні військовим шляхом.

Про це стало відомо з нової заяви радника глави офісу президента України Олексія Арестовича, про що він розповів під час чергового прямого ефіру з Марком Фейгіним.

Олексій Арестович, фото: скріншот з відео
Олексій Арестович, фото: скріншот з відео

За словами чоловіка, все йде до того, що українські території, які зараз перебувають під тимчасовою окупацією російської влади, безумовно будуть повернуті назад під контроль України, і найімовірніше це буде зроблено військовим шляхом.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

При цьому, Україна буде використовувати не таку тактику, як росіяни, і в проведенні цієї операції ніхто з місцевих жителів не постраждає.

"Ми знаємо, як вибити війська, не штурмуючи безпосередньо Херсон, Мелітополь і так далі. І ми до цього готуємося. Уряд, Верховна Рада, Офіс президента готують пакет рекомендацій того, як себе вести... але можу з великою часткою впевненості припустити, що нікого з вас у винні не запишуть, ну крім явно колаборатнов" - говорить Олексій Арестович.

За словами радника глави офісу Президента України, колабораціонізм в даному випадку-це участь в "органах влади", встановлених російськими військами, в організації"референдумів".

Арестович. Фото: Telegram
Арестович. Фото: Telegram

Також, раніше він називав терміни, коли це може статися. Протягом місяця в Україну надійде зброя від міжнародних партнерів в необхідній кількості, і вже ближче до середини липня почнеться контрнаступ.

Нагадаємо, що жителі Бєлгорода панікують все сильніше, ЗСУ вже поруч з кордоном: бояться, що бойові дії перенесуться до них

Раніше повідомлялося, що Путін почав лічно контролювати пересування військ на Донбасі: тісно працює з Герасимовим

Також, окупант поїхав проводити денацифікацію, і потрапив під колеса своїх