Російські окупанти, як це і очікувалося, почали "малювати" свої перемоги, а також обманюють своїх громадян, щоб ті нічого не запідозрили.

Про це стало відомо завдяки ролику, який з'явився на сторінці звичайного користувача в соціальній мережі Twitter.

Російські пропагандисти взяли в Інтернеті ролик, на якому наші військові за допомогою танка ЗСУ везуть трофейний Т90, який був розгромлений нашими захисниками.

Пропаганда росіян, фото: скріншот
Пропаганда росіян, фото: скріншот

Через те, щоб власні досягнення на фронті відсутні, вони вирішили "начаклувати" собі перемоги. Перевернули ролик, і тепер, все виглядає так, нібито це російський танк тягне український, а не навпаки.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Вони думали, що цього ніхто не помітить, але, новина швидко почала набирати популярність, і в черговий раз весь світ зрозумів, як росіяни люблять пробивати дно.

Техніка окупантів, фото: скріншот з відео
Техніка окупантів, фото: скріншот з відео

Як тепер вони будуть виправдовувати свої поразки-незрозуміло, однак, не так давно з вуст політичної верхівки вперше прозвучало слово" капітуляція", що вже є хорошим знаком.

Російська техніка, фото: ВСУ
Російська техніка, фото: ВСУ

Війна в Україні триває вже практично три місяці, і за цей час окупанти зазнали колосальних втрат на наших землях. Вони втратили втратили 28 300 військових, а також 1250 танків. Вони ніяк не можуть усвідомити того факту, що на наших землях їм світить тільки смерть, тому краще вже зараз починати залишати Україну з білим прапором, інакше потім буде занадто пізно.

Нагадаємо, що військові вертольоти і літаки: Путін використовує цивільний аеропорт у Бєлгороді для базування техніки

Раніше повідомлялося, що День пам'яті жертв геноциду кримських татар - 18 травня: як окупанти працюють десятки років за однією методичкою

ТАКОЖ, СБУ перехопили розмову "жадібного" окупанта: з жахом очікує постачання Західної зброї для ЗСУ