Стало відомо про те, що російські пропагандисти продовжують створювати фейки, і почали залучати до цього іноземні засоби масової інформації.

Про це стало відомо після нової публікації на офіційний акаунті Головного управління розвідки Міністерства оборони України в соціальних мережах. Росіяни в черговий раз пробили дно.

За останньою інформацією, Росія вже зараз залучає іноземні ЗМІ, щоб ті допомагали створювати фейки. До них, по всій видимості, почало приходити інформування того, що світова громадськість більше не вірить повідомленнями, які виходять від пропагандистів.

Російська пропаганда, фото: Instagram
Російська пропаганда, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"За даними військової розвідки України, департамент інформації та масових комунікацій Міністерства оборони країни-окупанта терміново готує прес-тур іноземних журналістів на тимчасово окуповані території України. З 18 по 21 травня окупанти планують показати представникам ЗМІ зруйновані райони Маріуполя. Щоб звинуватити Україну в руйнуванні міста і масових вбивствах мирних жителів, російські пропагандисти вже завезли в Маріуполь уламки українських боєприпасів, зібраних з усіх окупованих районів Донецької області, і готують завезених з Донецька і Горлівки "місцевих очевидців", які будуть розповідати журналістам про "злочини" Маріуполь" - йдеться в повідомленні під постом.

Американський журналіст, фото: скріншот з відео
Американський журналіст, фото: скріншот з відео

Група може зробити свій прес-тур з Ростова-на-Дону в Херсон, Нову Каховку, Скадовськ, Армянськ, а також Донецьк, де журналісти повинні будуть зустрітися з ватажком так званої "ДНР" Денисом Пушиліним.

Пропагандисти, фото: скріншот з відео
Пропагандисти, фото: скріншот з відео

Взяти участь в цьому неподобстві можуть журналісти з Франції, США, ФРН, Японії, ОАЕ, КНР, Білорусі, Індії, Болгарії, і так далі. Чи вийде їм "запудрити" в такий спосіб мозок-дізнаємося вже скоро.

Нагадаємо, що жителі Бєлгорода панікують все сильніше, ЗСУ вже поруч з кордоном: бояться, що бойові дії перенесуться до них

Раніше повідомлялося, що Путін знайшов собі нову жертву після України: поразка змусить повернутися до Грузії

Також, винахідник і інженер перетворився у розробника міношукачів, дронів і баггі-історія одного українця