Стало відомо про те, що російські окупанти почали застосовувати не виборчі артобстріли. Все тому що, більше не хочуть ризикувати своєю авіацією.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню британської розвідки, яка регулярно ділиться новими подробицями російського вторгнення. Опубліковані вони на офіційному акаунті Міністерства оборони Великобританії в соціальній мережі Twitter.

За останніми даними, в найближчі тижні окупанти продовжать масовані артилерійські удари, а також будуть намагатися активізувати наступ на Донбасі.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Росія, ймовірно, вдається до все більшого використання невибіркових артилерійських обстрілів через обмежені можливості виявлення цілей і небажання ризикувати регулярними вильотами бойових літаків за межі своїх ліній фронту", – йдеться в повідомленні.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

У розвідці також зазначили, що в Чернігівській області було зруйновано і пошкоджено не менше 3500 будівель, і 80% збитку завдали саме по житлових будинках.

"Масштаб цього збитку говорить про готовність Росії використовувати артилерію проти населених пунктів з мінімальним урахуванням пропорційності", - продовжили в розвідці.

Ракета
Ракета

Перед цим на Львівську область завдали найсильнішого удару з початку повномасштабної війни-близько 10 ракет, які були спрямовані на Львів. Система ППО звільнила частину з них.

Нагадаємо, що Путін почав особисто контролювати пересування військ на Донбасі: тісно працює з Герасимовим

Раніше повідомлялося, що терорист Стрєлков-Гіркін розповів болючу для росіян правду, хто завдав армії рф найбільшої шкоди

Також, російські окупанти продовжують здаватися в полон, не менше сотні танкістів за перші тижні війни-ГУР МО