Стало відомо про те, що російський диктатор став більш залученим у війну в Україні. Якщо на самому початку він поклав все на військове керівництво, то зараз же все вкрай змінилося.

Про це стало відомо завдяки західному порталу The Guardian, які опублікували новий матеріал, посилаючись на джерела серед західних військових.

Тепер, через три місяці війни, російський президент Путін став залучений у війну, і стежить за кожним кроком. Крім того, він тепер може приймати оперативні і тактичні рішення на рівні полковника або ж бригадного генерала.

путин
путин

Занадто пізно він почав цікавитися цим питанням, адже їх програш вже не уникнути. Він також керує зараз пересуванням військ на території Донбасу, і як і раніше тісно спілкується з начальником Генштабу ЗС рф Валерієм Герасимовим, незважаючи на заяви, що звучали в Україні, про те, що той був відсторонений:

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Російські військові. Фото: Youtube
Російські військові. Фото: Youtube

"Ми вважаємо, що Путін і Герасимов беруть участь у прийнятті тактичних рішень на рівні, який ми зазвичай очікуємо від полковника або бригадного генерала... Ніяких додаткових подробиць, що підтверджують цю заяву, надано не було, хоча малося на увазі, що оцінка тісної особистої причетності Путіна грунтувалася на отриманих розвідданих» - йдеться в повідомленні.

Варто відзначити, що російський президент напав на українську територію близько 3 місяців тому, чим розв'язав повномасштабну війну.

Полонені. Фото: Telegram
Полонені. Фото: Telegram

Нагадаємо, що Лукашенко забоявся, і запропонував об'єднатися ОКГБ проти розширення НАТО

Раніше повідомлялося, що Олексій Арестович поділився новим прогнозом, в черговий раз дав надію українцям

Також, що окупанти рф почали погрожувати своїм дружинам, робитимуть все те, що в Україні